Blogbuster

El Blog de l'estiu, de la tardor, de l'hivern i de la primavera.

El cor de la ciutat

Marcus | 07 Juliol, 2005 15:41 | latafanera.cat

Maggi

Les persones que veuen "El cor de la ciutat" saben que abans de començar el serial l'últim anunci que fan és d'un producte de la marca Nestle. Concretament son uns tallatele i pit de pollastre amb verduretes a la vinagreta Maggi Sveltesse. Des del el primer dia que el vaig veure em va agradar. A l'anunci es veu una xef cuinant i una noia jove corrent per la ciutat. Es van alternant les escenes del dos personatges: l'home plega de la feina i la noia continua corrent pels carrers. Finalment acaben xocant suposadament a la sortida del restaurant. I justament en aquell moment enfoquen a la noia sorpresa per l'encontre apartant-se els cabells de la cara. I acte seguit se la veu somrient (està seduint perquè li agrada el que ha vist). Personalment aquesta seqüència del fets em te fascinat. La cara de la noia és senzillament prodigiosa. Capta tan bé l'esperit de la sensació d'amor. Alguns podrien dir que és amor a primera vista. Però per mi aquesta apreciació és indiferent. La mirada de la noia transmet tanta informació en tants pocs segons. És impressionant.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb