Blogbuster

El Blog de l'estiu, de la tardor, de l'hivern i de la primavera.

Territoris inexplorats

Marcus | 08 Juliol, 2005 19:50 | latafanera.cat

“Em dic John Brigthon i soc internauta. Fa un any el portal de Google em va portar fins a la Blogsfera. Des d'ença he descobert un nou mon ple de blogs sorprenents, innovadors i fascinants. Ara vull mirar endavant i compartir les meravelles que he vist.”

Tot va començar amb un viatge a París. Durant el trajecte de tornada a la capital amb autocar em vaig asseure al costat d’una noia. Vam estar parlant pràcticament tota la nit d’infinitat de coses i una d’elles van ser els blogs o diaris personals. No n’havia vist cap (o almenys no era conscient d’haver-ne vist cap) tot i que feia temps que navegava per internet. Em va donar l’adreça del seu blog abans de acomiadar-nos. Un cop a casa, net i descansat, vaig visitar-lo. Va ser una grata sorpresa, la veritat. A partir d’aquell moment la curiositat per conèixer nous blogs no ha deixat d’acompanyar-me. A partir d’avui us aniré mostrant els blogs que per mi han significat o signifiquen alguna cosa. Espero que gaudiu del viatge.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb