Blogbuster

El Blog de l'estiu, de la tardor, de l'hivern i de la primavera.

Ulls

Marcus | 22 Novembre, 2005 00:30 | latafanera.cat

Observo des de fa uns dies la campanya publicitària de tres companyies d’assegurances de salut: Adeslas, Sanitas i Assistència Sanitària Col·legial. Sembla que s’hagin posat d’acord i tot.  De totes elles la que més m’agrada és la d’Adeslas. És una idea simple però molt estètica. M’encanta la successió de diferents ulls de colors (blaus, marrons, verds), edat (joves o vells) i sexes (noi o noia) diferents acompanyats d’un música egocèntrica (yo,yo) i un veu de fons intentant vendre el producte. Hi ha una segona part amb la successió de diferents plans d’un llavis però no em produeix el mateix efecte. Definitivament em quedo amb els ulls.

 

Foto de l’ull extreta de:www.darkpeakimages.co.uk

Tres

Marcus | 18 Novembre, 2005 14:10 | latafanera.cat

Avui he tingut una conversa interessant amb una persona vinculada a l’administració. Segons el seu parer si es vol influir en el curs natural de les coses en aquesta vida es necessiten alguna d’aquestes tres coses: contactes, diners o informació.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb