Blogbuster

El Blog de l'estiu, de la tardor, de l'hivern i de la primavera.

La millor manera de passar la diada

Marcus | 11 Setembre, 2006 16:04 | latafanera.cat

Un pastís amb forma de senyera acompanyat de la cola catalana (molt bona i amb un gust semblant a la Cocacola tradicional) que m’han regalat sortint de la feina.

Trucada indiscreta

Marcus | 08 Setembre, 2006 22:38 | latafanera.cat

Avui us explicaré una petita anècdota als lavabos de la universitat. De fet és ridículament insignificant però em fa gràcia explicar-la.

Eren al voltant de les 8 del vespre quan he decidit fer una pausa dels estudis a la biblioteca i anar al lavabo. A aquella hora els lavabos de la facultat estaven absolutament deserts perquè la majoria de gent ja havia marxat cap a casa. O això creia jo perquè mentre estava fent les meves necessitats a un dels urinaris per pixar drets he sentit una veu que venia dels lavabos convencionals amb portes blau UB. Resulta que era un noi que estava parlant per telèfon!

Llavors no ho he pogut evitar i me l’he imaginat assegut a la tassa del wàter fent les seves necessitats mentre anava parlant per telèfon: aha..., sí, em sembla bé, després ens veiem...

Realment no es podia esperar uns minuts a contestar el telèfon? Sabia l’altre persona que estava al lavabo? Aconseguia identificar que els sorolls estranys que se sentien eren cisternes de lavabo que es buidaven?

Són preguntes absurdes que m’han vingut al cap però és que fins ara no havia vist ningú que contestes el telèfon des del lavabo.

Supermarket

Marcus | 07 Setembre, 2006 23:16 | latafanera.cat

Ahir 7 de setembre es va acabar la promoció “primer client l’Illa “ emmarcada dintre de la nova campanya de renovació d’imatge dels supermercats Caprabo. El premi d’aquesta promoció m’ha fet molta gràcia ja que consisteix en una compra gratis en un d’aquest establiments. Després m’he llegit les bases del concurs i aquesta compra s’ha de fer en un temps màxim de 30 minuts i no ha de superar el límit de 3000 Euros. Quan ho he acabat de llegir m’ha vingut el cap el mític programa Supermarket que Antena 3 emetia a principis dels anys 90. Quins temps aquells en que van aparèixer les privades.

El programa Supermarket sinó recordo malament consistia en que una parella de concursants rivals equipats amb una carro de la compra havien de buscar uns productes determinats per un immens supermercat abans que s’esgotés el temps o que l’altre els trobes. Em sembla recordar una altre prova en que havien d’omplir el carro de la compra fins a rebentar. La veritat es que no ho recordo gaire be, ja que era força petit (tenia uns 12 o 13 anys). Tan sols tinc el record d’aquell patiment pels concursants que no trobaven el producte que els faltava o que tenien molt poc temps per omplir tot el carro. I és que córrer per un supermercat i agafar tots els productes que volgués sense haver de pagar res és un dels meu somnis d’infantesa.

Per cert, veient el panorama televisiu actual és probable que algun il·luminat decideixi donar-li una nova oportunitat, tal com han fet ara amb el Precio justo. Però ara, atenció, serà amb euros.

Pneumotòrax

Marcus | 02 Setembre, 2006 20:19 | latafanera.cat

Ahir divendres mentre estava sopant amb els amics a una restaurant basc la meva mare em truca per dir-me que el meu germà estava a l’hospital. El primer que vaig pensar: ha tingut un accident de moto. Per sort estava equivocat. Ràpidament ma mare em va informar que l’acabaven d’agafar al box d’urgències de l’hospital de Mataró per que li havien diagnosticat un pneumotòrax. La meva mare em va preguntar: saps que és això? Li vaig dir que no. En aquell moment això de pneumotòrax em sonava al que deien els protagonistes de la sèrie Urgències però no podia recordar en que consistia. I l’únic que sabia interpretant el significat de la paraula és que era “algo” dels pulmons a l’altura del tòrax. Això i res es mateix, no? Després de sopar em vaig informar via internet i el pneumotòrax no és res mes que la presencia d’aire a l’espai pleural, és a dir, l’espai que hi ha entre els pulmons i la membrana que el rodeja anomenada pleura. El tractament consisteix en extreure aquest aire. I això es el que li van fer al meu germà.

Avui l’he anat a visitar a l’hospital per veure com es trobava. Se’l veia cansat per haver dormit poc ja que la màquina encarregada de treure-li l’aire dels pulmons no l’havia deixat dormir gaire. Però a part d’això se’l veia be. Ara el tindran uns tres dies ingressat fins que li extreguin tot l’aire i despres li tocara una temporada de descans. Passat l’ensurt inical ara ens toca esperar que es recuperi i fer-li companyia a l’hospital. Quin inici de setembre!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb