Blogbuster

El Blog de l'estiu, de la tardor, de l'hivern i de la primavera.

Surfejant les festes nadalenques

Marcus | 21 Desembre, 2006 14:49 | latafanera.cat

 

Sé que només jo em fixo en aquestes coses però cada vegada que veig l’anunci del Corte Ingles i la Charlize Theron al metro me la imagino fent surf. Encara que porti vestit de nit negre i porti un regal a la mà. Deu ser per la posició en que està.

Interior a l’aire lliure

Marcus | 06 Desembre, 2006 01:07 | latafanera.cat

Aquesta història és el que m’ha suggerit el quadre. Si voleu llegir més relats inspirats en aquest quadre mireu aquí.

Sona un telèfon però ningú l’agafa. La Maria continua remenant tranquil·lament la tassa de cafè ignorant de forma voluntària aquell so. Finalment es deixen de sentir els rings. En Tomàs sembla que no s’ha despertat. Millor. Deu estar tant cansat pensa la Maria. Un any més acaben de tornar del Rally de cotxes antics Barcelona-Sitges. S’han vestit per l’ocasió especialment i no se l’han tret encara. Ella porta el vestit dels diumenges de la seva avia de quan encara vivia. En canvi ell se ha fet fer el vestit especialment per la cursa. El de l’any passat s’havia tornat groc de tant rentar-lo.

La Maria aixeca el cap de taula i se’l queda mirant una estona. Finalment deixarà de veure aquella maleïda barba. No us podeu imaginar com rasca. Fa un mes just que en Tomàs va decidir deixar-se barba per lluir-la el dia del Rally de Sitges. Volia que tot fos el més realista possible. Ella en canvi s’ha fet un monyo, cosa que li ha anat molt bé mentre corrien per les corbes del Garraf i sentien el vent a la cara. I parlant de vent. No se si ha estat per un cop de vent o perquè anaven molt de pressa però en Tomàs ha perdut el barret. Sort que no s’ha aturat a recollir-lo sinó no haurien guanyat el Rally de Sitges. O hauria de dir ralli, amb elle, tal i com ho pronuncia la seva filla Laura que només te un parell d’anys. L’hauríeu d’haver vist amb quina il·lusió deia: hem guanyat el ralli! El ralli de Sitges!

En Tomàs ara sembla que es desperta.

-Com et sents?

-Feliç. I tu?

-També.

La Maria s’aixeca amb suavitat i s’acosta cap al seu marit. Li fa un petó a la galta i després l’agafa de la mà.

-Anem a tallar aquesta barba ara mateix.En Tomàs somriu i crida:

-Laura! Vine que veuràs com li prenen el pèl al teu pare.

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb