Blogbuster

El Blog de l'estiu, de la tardor, de l'hivern i de la primavera.

Curiositats de Madrid

Marcus | 30 Maig, 2007 22:12 | latafanera.cat

Després de molt de temps i a petició popular faig una breu incursió al bloc per penjar una foto de Madrid on vaig passar unes boniques i divertides vacances de setmana santa (gràcies, Eva). I ara l'explicació de la foto. Passejant per Madrid vaig trobar un divertit cartell que es podia llegir de dues maneres: Compre aquí, no vendemos muy caro. O com ho vaig llegir jo. No compre aquí, vendemos muy caro. Si no recordo malament era una d'aquelles botigues que compra i ven or. O alguna cosa per l'estil. La veritat és que està envoltat de dos cartells que li fan la competència. Per tant, havia de cridar l'atenció com fos. A mi em van venir ganes d'entrar però em sembla que estava tancant perquè era bastant d'hora. I fins aquí Madrid. Algun dia potser m'animo a explicar més coses. I pensar que em queden pendents per explicar els viatges de París i Roma. S'acumula la feina!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb