Blogbuster

El Blog de l'estiu, de la tardor, de l'hivern i de la primavera.

Aposta guanyador/a eurovisió 2008

Marcus | 23 Maig, 2008 17:53 | latafanera.cat

Demà fan el festival d’eurovisió a Belgrad. Molta gent es reunirà per veure el lamentable espectacle del representant de l’estat espanyol  (l'Eva, la meva familia i jo en serem uns d'ells). No us parlaré del Rodolfo perquè no val la pena. El que sí faré serà apostar per un guanyador. O més ben dit guanyadora. Personalment crec que serà la representant d’Ucraïna:  Ani Lorak i la seva cançó Shady Lady.

Mireu , escolteu i després compareu amb el que envia Espanya.

 

 

Aficionat als Petit Suisse

Marcus | 14 Maig, 2008 13:20 | latafanera.cat

Des de ben petit he sigut un autèntic devot dels petit suisse (en l’actualitat danonino). De fet complia perfectament amb l’eslògan de l’anunci: a mi me’n donaven dos. I sinó me’ls anava a buscar a la nevera. Recordo que d’entre tots els sabors (maduixa, maduixa i plàtan, etc..) m’encantaven els petits suisse naturals sense sucre. Potser alguns de vosaltres no els recordeu o potser no els heu conegut mai. Però és ben cert. Van existir. Ara que jo sàpiga només  se’n troben amb sucre afegit.

Amb el temps van anar apareixent altres sabors a part dels tradicionals i és aquí on vull anar a parar. En l’actualitat fan un pack de 6 petits suisse de tres sabors diferents: maduixa, maduixa-plàtan i fruites del bosc. I aquest últims m’encanten però tenen un petit problema. No els venen en pack de 6. Has de comprar el pack combinat de tres sabors diferents per menjar-te’l.  Es per això que m’agradaria fer una demanda al grup Danone. Demanda entesa com a petició. No els podrien vendre tots 6 sols com ja fan amb els altres dos sabors? I ja posats a demanar que tornin els naturals sense sucre. No?

Una de les altres coses que s’haurien de plantejar els de Danone és canviar l’envàs. Ningú els ha dit que si fan l’envàs amb relleu sempre queden restes a les quals no es pot accedir? És tant frustrant...

I és que aquests petits formatges ensucrats són un dels grans invents de la cuina francesa. Per cert, algú més a part d’un servidor es pensaven de petit que els petit suisse eren com iogurts però en petit? Vaig viure fins al 20 anys sense saber que cada vegada que obria la tapa d’un d’aquells potets m’estava menjant un formatge. Feliç ignorancia.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb