Blogbuster

El Blog de l'estiu, de la tardor, de l'hivern i de la primavera.

Pixar

Marcus | 24 Juliol, 2008 22:34 | latafanera.cat

Des de que un amic m’ho va dir res ja no és igual. Ara quan veig les lletres de la productora de dibuixos animats en 3D Pixar, penso en pixar: l’acció d’orinar.


 A vosaltres a partir d’ara també us passarà.

Crema de iogurt Hacendado (o quan una marca blanca supera a Danone)

Marcus | 17 Juliol, 2008 17:50 | latafanera.cat

Aquest és sense cap mena de dubte un títol provocador, ho sé però no deixa de ser veritat. Fa un temps vaig provar les cremes de iogurt Hacendado (la marca blanca de Mercadona) i tenen un sabor esplèndid. Venen en paquets de 8 iogurts de 4 tipus diferents: coco-stracciatella, toffee, plàtan-stracciatella i cookies a un preu de 2, 70 Euros si no vaig errat.

Personalment el més bo és el de plàtan i stracciatella (plàtan i xocolata en altres paraules) i pel que he pogut comprovar també és el que agrada més en general. Els altres no estan malament però em torna a passar el mateix que amb els petit suisse de fruites del bosc. Un altre cop m’haig de comprar un pack amb altres varietats que m’interessen menys que el de plàtan i stracciatella. Però aquest cop he enviat aquesta suggerència al la web de Mercadona. Si em diuen alguna cosa us ho faré saber.

Personalment el fet que una marca blanca superi a un referent com és per mi Danone em sorprendre molt. No podia entendre com una empresa qualsevol podia fer ombra a aquesta gran empresa. Però vet aquí que qui fabrica aquest producte no és una empresa qualsevol sinó una altra gran empresa de làctics francesa. Senoble es diuen. El tercer fabricant de productes làctics a França amb una planta de producció a Noblejas, Toledo, Castella de Manxa.

Tot i que el producte és molt bó te una pega: l’envàs. No hi ha manera d’escurar-lo a la perfecció amb la cullera. Sempre has d’acabar fent servir els dits. Tot per fer-los amb un plàstic cool i fashion.

Només em queda esperar que em facin cas o que els de Danone s’inventin alguna cosa millor.

Actualització d'avui: he rebut una trucada de Mercadona per la suggerència que he enviat per correu. Ha sigut un moment  dels moments més surrealista. Una noia que no conec de res preguntant-me perquè m'agradaven els iogurts de plàtan. Doncs què voleu que us digui... estan bons i punt no? En definitiva han pres nota de la meva petició. A veure com acaba.

Metr˛polis

Marcus | 11 Juliol, 2008 16:06 | latafanera.cat

 

 

Si en futur apocalíptic els humans s'haguessin extingit i els robots campessin lliurament per la Terra de ben segur que tindrien una conversa així quan descobrissin les consoles amb les que jugàvem.

-Estàs segur que es juga així a la wii fit?

-Que sí. Ho he vist al you tube.


 Una col·laboració a Relats Conjunts.

Fusiˇ Vueling-Clickair

Marcus | 10 Juliol, 2008 18:10 | latafanera.cat

Vueling i Clickair es fusionen. Aprofitant aquesta noticia recupero de l’ordinador unes notes que tenia escrites sobre el viatge a Bèlgica d’aquesta setmana santa que mai vaig acabar d’escriure. Sempre que vaig de viatge torno amb l’intenció d’escriure una petita crònica però per algun motiu em canso i només explico coses sobre els vols. Per una vegada servirà la feina feta.

Aquesta setmana santa l’Eva i jo hem passats uns dies a Bèlgica. Més concretament a les ciutats de Brussel·les, Bruixes i Gant. La nostra idea inicial era anar a Viena, però en veure els preus desorbitats del bitllet d’avió vam decidir canviar de destinació. Aquest cop hem anat de viatge amb dues companyies low cost diferents. Vam agafar vols de dues companyies diferents perquè així sortia més barat. D’anada a Brussel·les vam agafar Vueling i de tornada Clickair. A títol personal haig de dir que em va agradar més Vueling. Per petits detalls que fan el viatge més còmode o agradable. La facturació va ser ràpida i sense problemes. Accedim a l’avió a través d’un “finguer”,  els seients són més amples que els de Clickair (cosa que no entenc si totes dues companyies fan servir el mateix tipus d’avió) , durant el vol pots veure la serie Will i Grace però només la pots escoltar via pay per view  (és a dir si pagues per que et deixin uns auriculars.)  I finalment la selecció de revistes és original. A part de la revista de la companyia, la revista Ling, disposàvem de la Cinemania, Woman i alguna altra revista més que no aconsegueixo recordar. Ah, i repartien diaris durant el vol.

En canvi Clickair la facturació va ser lenta, els seients eren més estrets, només hi ha una revista, la de Clickair, i en aterrar vam haver d’agafar l’autocar que ens portés a la terminal i esperar una bona estona per recollir les maletes. Una de les curiositats de Clikair és que a més de oferir-te menjar i begudes a preu d’avió també pots comprar perfums i altres coses supèrflues que no tenen a veure amb el menjar. Em pregunto quin estudi de mercat van fer per concloure que allò es podria vendre en un vol. Entenc que cobrin pel menjar i el beure ja que tradicionalment s’ha fet així però perfums i altres objectes de regal? Durant el nostre vol no vaig veure ningú que en comprés. En canvi de menjar i beure sí.

Aquesta és una reflexió personal per a la posteritat (sona més pretensiós del que realment vol semblar) del que van ser Vueling i Clickair. Quan aquestes dues companyies aèries es fusionin s’imposarà la manera de fer les coses d’alguna de les dues companyies. Que acabarà triomfant el model Vueling o el model Clickair? Tot em fa pensar que serà el model Clickair, doncs Iberia en serà l’accionista majoritari. Amb el temps ho comprovarem.

Tarda de beisbol

Marcus | 07 Juliol, 2008 17:51 | latafanera.cat

Aquest dissabte l’Eva i jo vam assistir al nostre primer partit de beisbol aprofitant la nit blanca de Montjuic. Concretament se celebrava al camp de beisbol de Carlos Pérez de Rozas entre el F.C. Barcelona i el CB Viladecans de 18:00 a 21:00. Quan vam  mirar el programa vam pensar: 3 hores?! Doncs sí el partit de beisbol són extremadament llargs. I és fan més llargs si t’asseus en una grada de pedra i el sol de la tarda cau al teu cap. Tenia molta curiositat per veure un partit de beisbol en directe, doncs,  com tothom n’ha sentit a parlar a les pel·lícules americanes. És un vocabulari que no se’m fa estrany: primera, segona i tercera base, llançador, batejador, strike (3....eliminat!), bola, home run, etc...

Finalment quan ho veus en directe te n’adones de tres coses: és lent, repetitiu i amb moltes pauses. Tot s’ha dir que veure un joc d’aquestes característiques sense comprendre totes les normes de vegades es pot fer estrany.  Una de les coses que més em va sorprendre és el mecanisme per eliminar els jugadors. Tenia entès que quan el llançador tirava la pilota cap al batejador si aquest la picava amb el bat prou hàbilment perquè cap jugador l’agafes al vol havia de córrer cap a la primera base abans que el llançador agafes la pilota i la passes al company de la primera base (buf! Que n’és de complicat explicar-ho i més fàcil d’entendre si ho veus!). Doncs ara resulta que això és més complicat. Si ja hi ha algú a la primera base i el llançador ha de tirar la bola al batejador de torn pot fer una altre cosa: pot no tirar la bola al batejador i la pot  llençar al company de la primera base.  La raó perquè fa això és desconeguda per mi. És com si volgués despistar al batejador o eliminar el jugador de la primera base.

En fi va ser tota una experiència que no està malament veure una estona en directe. Per cert, no va ser cap sorpresa veure com ambdós equips estaven formats per un nombrós contingent de jugadors sud-americans. Jo diria que cubans.

Després del partit vam anar a un Kentaky Friend Chiken per acabar de arrodonir la tarda americanitzada que estaven gaudint. Allà vam poder constatar que és un tipus de menjar que entusiasma als sud americans, joves i grans, nois i noies i sobretot a les famílies. Per cert, ja van dos locals que tenen un magnífic rètol a la porta d’entrada on posa: empuyen.

I tan amples, noi!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb