Blogbuster

El Blog de l'estiu, de la tardor, de l'hivern i de la primavera.

Guerrers de Terracota

Marcus | 23 Maig, 2009 20:14 | latafanera.cat

 

 L'emperador Qin va entrar a la sala i va seure al seu tron. Vafer un petit senyal i els soldats que custodiaven l'entrada van deixar passar un grup de súbdits reials. Portaven un objecte que havia encarregat feia uns dies. Un d'ells es va acostar i li va dir:

-Emperador, aquí té el model que ens havia demanat.

El servent va mostrar la figura d’una soldat xinès uniformat i armat d’uns 20 cm d’alçada. L’emperador visiblement satisfet se la va mirar, la va agafar amb la mà i aleshores se li va desfer entre les mans.  En un primer moment es va quedar sorprès però després de portar-se un bocí del soldat a la boca ho va entendre tot. Visiblement enrabiat va etzibar al seu súbdit:

 -Vaig dir que volia soldats de terracota! No de panacota!

 

Una altre proposta de relats conjunts.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb