Blogbuster

El Blog de l'estiu, de la tardor, de l'hivern i de la primavera.

entreacte

Marcus | 27 Desembre, 2009 13:20 | latafanera.cat

L'any passat l'Eva i jo vam anar a veure Els nois d'història al remodelat teatre Goya de Barcelona. Personalment, l'obra no em va acabar de satisfer massa. No va ser per l'actuació dels actors, que van fer correctament la seva feina, sinó per l'argument de l'obra. L'argument de l'obra gira a l'entorn d'uns alumnes d'una escola anglesa que han de fer les proves d'accés a la universitat. I durant l'obra es contraposen dos models d'ensenyament. Un més orientat a l'èxit i a la persecució d'uns objectius acadèmics i un altre més orientat a una educació més universal de la persona, al plaer de conèixer.
 
Cal destacar que l'obra de teatre és una mica llarga: 2 hores i 30 minuts. Però per sort hi ha entreacte inclòs. Quan va ser el moment de l'entreacte la majoria de la gent va sortir de la sala. Nosaltres ens vam voler quedar perque ja estavem bé. La parella que teniem al costat va voler sortir i ens va preguntar: que no sortiu? Els hi vam dir que no. I tot seguit els vam deixar passar però van fer una cara estranya. L'entreacte es va acabar i l'obra va continuar però la parella no va tornar. Suposo que es van imaginar que l'obra s'havia acabat.  El fet és que sempre que vaig al teatre i hi ha entreacte em recordo d'aquesta parella.

Galets gegants per nadal a Barcelona

Marcus | 20 Desembre, 2009 19:34 | latafanera.cat

Aquest any la decoració nadalenca de Barcelona s'ha modernitzat i ens ha regalat uns sorprenents galets d'escudella de mida gegant. Segons diuen d'uns dos metres d'alçada, il·luminats per una llum interior i fets de materials reciclats. Estan patrocinats per una multinacional catalana Gallina Blanca (és a dir Agrolimen). Qui sinó?
 
L'altre dia l'Eva i jo estavem passejant pel portal de l'angel fent les compres nadalenques quan de sobte vam sentir com una mare cridava: Paula!! sal del galet!
 
Aquestes estampes nadalenques només es poden trobar a Barcelona.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb